Градина и двор +-

Забавна игра за рисуване с проектор

27,90 лв. 24,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Този продукт може да бъде изпратен с куриерска фирма

Детската маса за рисуване с проектор е интерактивна играчка, която предлага на децата множество възможности за забавление и развитие.

Проекторът на масичката прожектира 24 изображения, включително животни, растения, герои от приказки и др. Децата могат да следват тези изображения и да рисуват своите собствени версии на тях. Това помага за развитието на тяхната двигателна координация, логическо разсъждение и когнитивни умения.

В допълнение към проектора, комплектът включва и 12 флумастера и 1 скицник. Това позволява на децата да развият своята креативност и да изразят въображението си.

Масата за рисуване с проектор е чудесен начин за децата да се забавляват, докато се учат и развиват. Тя е подходяща за деца от всички възрасти и интереси.

Ето някои конкретни примери за това как масичката за рисуване с проектор може да помогне на децата да се развиват:

 • Развиване на двигателната координация: Децата трябва да използват ръцете си, за да следват контурите на изображенията, които се прожектират. Това помага за подобряване на координацията между ръцете и очите.
 • Развиване на логическото разсъждение: Децата трябва да мислят за това как да съчетаят различните части на изображението, за да го завършат. Това помага за развитието на логическото им мислене.
 • Развиване на когнитивните умения: Децата трябва да използват паметта и въображението си, за да създават своите собствени рисунки. Това помага за развитието на техните когнитивни умения.
 • Развиване на креативността: Децата могат да използват флумастерите и скицника, за да украсят своите рисунки по свой собствен начин. Това помага за развитието на тяхната креативност.

Масата за рисуване с проектор е забавна и образователна играчка, която може да помогне на децата да се развиват по много начини.

 1. Включете играчката.
 2. Използвайте механизма за настройка, за да регулирате фокуса на проектора.
 3. Завъртете филмовия диск, за да изберете картинка.
 4. Използвайте пастел, за да нарисувате очертанията на картинката.
 5. Оцветете рисунката, както пожелаете.

Защо децата ще харесат тази играчка?

 • Играчката е лесна за използване и забавна за деца от всички възрасти.
 • Играчката насърчава въображението и творческото изразяване.
 • Играчката е безопасна и подходяща за деца над 3 години.

Характеристики

 • Подходяща за деца над 3 години
 • За момчета и момичета
Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!