Градина и двор +-

Субстрат за хищни (насекомоядни) растения 5 литра

11,90 лв.
  • Марка: Vigor Plant
  • Кат. номер: V1471
+ -
Купи
Моля, изберете:

Идеален за отглеждане на всички хищни растения (насекомоядни растения). Хищните растения в своята еволюция са разработили специални системи за улавяне и смилане на насекоми; поради тази причина те могат да бъдат определени като месоядни или насекомоядни. Те се нуждаят от субстрат с кисело pH (по-малко от 5), лишен от хранителни вещества и особено азот, който по този начин се интегрира от растението чрез смилането на животински протеини. Благодарение на наличието на балтийски торф субстратът поддържа своята киселинност, дренажен капацитет и в същото време увеличава задържането на вода. Балтийския торф придава мекота на субстрата и поддържа киселинно рН, което е от съществено значение за отглеждането на този вид растения; торфът прави почвата по-отводняваща и по-мека, увеличавайки задържането на вода и добавяйки органично вещество в същото време. И накрая, избраният перлит позволява да се увеличи вентилацията с положителен ефект върху кореновата система и върху развитието на растението.

  • Разфасовка-литри: 5 литра.

С БАЛТИЙСКИ ТОРФ
Този ценен компонент, сред най-добрите балтийски торф на пазара, е в състояние да придаде мекота на субстрата и да поддържа киселинно pH, което е от съществено значение за отглеждането на тези растения.

СЪС СУПЕР ФИН ТОРФ
Vigorplant е подбрал по подходящ начин този ценен материал, тъй като той е в състояние да направи почвата по-отцеждаща и по-мека, като същевременно увеличава задържането на вода.

С ИЗБРАН ПЕРЛИТ
Продукт с минерален произход, който повишава аерацията с положителен ефект върху кореновата система и върху развитието на растението.

СЪСТАВ: балтийски торф 0-10 мм, кафяв торф 0–5 мм, перлит. Произведено в Италия.

 

ТЕГЛО 1.00 кг
ТИП ПРОДУКТ

Почви и субстрати

РАЗФАСОВКА - ЛИТРИ     

5 литра

МАРКА

Vigor Plant

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!