Градина и двор +-

Соларни LED градински светлини с променящи се цветове - Bionic Color Burst Solar LED Lights

29,90 лв.
  • Кат. номер: 4159
+ -
Купи
Моля, изберете:

Соларни градински лампи със сменящи се цветове - Изумително Ярки LED Светлини

Впечатляваща Яркост - Всяка лампа Bionic Burst разполага с мощни 15 LED крушки, които могат да осветят целия ви двор. Този високоинтензивен прожектор може да просвети и най-тъмните участъци във вашата градина, подходящ е за алеи, басейни и всяко място, където желаете цветно излъчване.

Ефективно Зареждане От Слънчева Енергия - Bionic Burst не изисква електричество или батерии. Този прожектор разполага с интегриран слънчев панел, който абсорбира и съхранява енергия от слънцето през деня, автоматично се активира през нощта. Разполага с по-големи слънчеви панели, които осигуряват по-високо фотоелектрическо преобразуване до 20%, намалявайки времето за зареждане.

Смяна на Цветовете - Тези светодиодни светлини с ниско напрежение могат да осветят вашата градина, двор или пътеки с 3 вълшебни цвята - океанско синьо, величествено лилаво и студено бяло. С лекота променете цвета и атмосферата на външните пространства, като натиснете бутона. Включете фиксирани цветове с кратко натискане на бутона или активирайте цветна смяна с натискане за 2 секунди.

Лесна Инсталация - Този прожектор може да се използва и като пейзажно осветление и като стенно осветление. Просто засадете го в земята с включения заземителен кол или го закрепете на стена с включените винтове и скоба. Без нужда от сложни инструменти и кабели.

Гъвкави и Автоматични - Bionic Burst разполага с технология за откриване на движение, която реагира на движение в радиус от 25 фута. Светлината се включва автоматично и се изключва след 60 секунди в случай на някакво движение. Слънчевите панели са регулируеми на 180 и 90 градуса, за оптимално излагане на слънце.

Дълго Време на Работа - След пълно зареждане, прожекторът може да осветява около 4-10 часа, докато в режим на фиксиран цвят светлината може да продължи до 10 часа. В режим на цветна смяна, светлината ще се поддържа 4 часа при висока и 10 часа при ниска яркост.

 

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!