Градина и двор +-

RF апарат за лифтинг и подмладяване с LED светлина W701

179,00 лв. 149,00 лв.
  • Кат. номер: TS0061
+ -
Купи
Моля, изберете:

Радиочестотата е използвана в медицината повечеот тридесет години. В контекста на медицинските и естетични процедури радиочестотаозначава преминаване на електрически поток през кожата чрез специалниелектроди.
Радиочестотен поток се получава вследствие начастици със заряд, които се движат в затворен кръг, енергията среща съпротивлениетона тъканта, в резултат на което се получава топлина.

Приложението на светлина в естетичната медицинанараства непрекъснато. В момента съществува голямо разнообразие от технологии иапаратури, въздействащи върху различни несъвършенства по кожата. Доскоролазерите се разделяха на 2 основни групи-агресивни и неагресивни.

При агресивните (аблативни) се получава едноизключително прецизно премахване или “изпаряване” на горните слоеве на кожатаили така нареченият лазерен пилинг. След известен период на възстановяване сепостига цялостно изглаждане на релефа, стягане и заздравяване на кожата,заличаване на белези от акне, по-дълбоки бръчки и линии.

Неагресивните лазери се прилагат зафотоподмладяване на кожата, като основно място се заема от IPL технологията -отлична алтернатива за хора, които не желаят да се откъсват от ежедневието иприемат един малко по-слаб резултат по отношение на хлътнали белези, разширенипори и повърхностни бръчки. Този метод е ненадминат при премахване на червенинии петънца с различен произход.

От известно време място в естетичната медицинанамериха трета група лазерни апарати, работещи на принципа на така наречената фракциониранатехнология и една друга нова технология, така наречения радиочестотен лифтинг.

Технически характеристики:

  • Волтаж: 110-240V
  • Чесота на захранването: 50Hz-60Hz
  • Мощност: 10W
  • Работна честота: 90KHz
  • Дължина на LED вълната: 415-450nm
  • Размер: 130х70х50mm
  • Тегло:150гр.
Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!