Градина и двор +-

Прахоуловител за маникюр 40W

45,90 лв.
  • Кат. номер: 3191
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Настолен прахоуловител за маникюр - перфектен за чиста и здрава работна среда!

    Прахоуловител за маникюр с мощност 40W и филтри включени в комплекта

    Този уред е компактен, достъпен и ефективен въздушен филтър за прахта която се получава при пилене на естествени и изкуствени нокти. А всички работещи в тази сфера знаят, че такава се образува в големи количества. Предназначен е специално за прахта на ноктите. За съжаление малко салони са оборудвани с прахоуловител, тъй като повечето го смятат за излишен разход, но това съвсем не е така. Дали здравето ни струва колкото цената на този уред, всеки преценява сам за себе си, но не бихме ви съветвали да рискувате! Благодарение на него над 95% от прахта която се образува при пилене на ноктите се улавя и се отвежда в торбичката, а не попада по масата и в зоната за дишане на клиента и маникюриста. Излишно е да обясняваме какво би могло да се получи при попадане на частиците от гел или акрил в белия дроб и до какви усложнения може да доведе това, макар че за клиента това не би било толкова опасно, тъй като той не се подлага на постояно дишане на прахта, като маникюриста.

    Той е достатъчно компактен, за да бъде използван в ограниченото пространство на маникюриста, така че да осигурява известна степен на защита, както на маникюриста така и на клиента му. Всеки, който е ползвал такъв уред знае каква прекрасна работа върши той, като тегли прахта надолу далеч от зоната на дишане и осигурява по-чист въздух в помещението в което работим.

    Прахоуловителят се поставя директно върху масата за маникюр, за да дърпа прахта, преди тя да има шанс да се разпръсне във въздуха. Мощният вентилатор на уреда улавя прахта веднага след като тя се генерира, като го държи далеч от лицето ви и зоната на дишане. В комплекта има три торби които могат да се перат и да се подменят за да се ползват повторно, така че да не се налага да купувате нови.

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди 

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!