Градина и двор +-

Plantella субстрат специален за цитруси 10 литра

9,90 лв.
  • Марка: Plantella
  • Кат. номер: 40334
+ -
Купи
Моля, изберете:
 
Специална почва с основните хранителни качества за засаждане, пресаждане и отглеждане на всички видове цитрусови растения. Съдържа смес за добър растеж на цитрусите / гарантира бързо възстановяване и развитие на кореновата система / хранителните запаси са достатъчни за един месец.
  • Гарантирано качество
  • Специален субстрат за всички видове цитрусови растения, лимон, мандарина, портокал и др.
  • Разфасовка-литри: 10 литра
    Поради спецификата на продукта препоръчваме получаване от офис на куриери Спиди.

Цитрусите са много лесни за засаждане, но отглеждането им изисква доста знания. Адекватната почва е много важна. Plantella специална почва за цитрусови плодове е адаптирана към изискванията на цитрусовите плодове.

 

 

За засаждане на всички видове цитруси използвайте висококачествена почва със специално адаптиран състав на хранителните вещества Plantella специална почва за цитрусови плодове. Преди засаждане направете дренаж на дъното на саксията от слой камъни или чакъл, последван от слой от Plantella специална почва за цитрусови плодове. След това поставете растението в контейнер, напълнете саксията до върха с пръст, натиснете леко и разклатете, за да почвата се срути. Поливайте, за предпочитане с дъждовна вода. За буен цъфтеж, формиране на плодове, здравословен растеж и развитие, препоръчваме да пресаждате растения всяка година или когато саксията стане твърде малка. Ако това не е възможно, отстранете горния слой на почвата и го заменете с нов субстрат. Най-доброто време за разсаждане е през пролетта. Над горния слой на почвата можете да поръсите Plantella декоративна борова кора или пясък, за да предотвратите уплътняването на почвата, изпарението на водата и образуването на мъх. Торене: Специалната почва за цитрусови плодове Plantella съдържа достатъчно хранителни вещества в продължение на 3 до 4 седмици и след това препоръчваме редовно подхранване с подходящи специални торове за цитрусови плодове или тор с биологичен произход Bio Plantella Garden.

 

ТЕГЛО 4 кг
ТИП ПРОДУКТ

Почви и субстрати

РАЗФАСОВКА - ЛИТРИ     

10 литра

МАРКА

Plantella

 

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!