Градина и двор +-

Мини Безжична bluetooth слушалка S530

10,20 лв.
  • Кат. номер: 1505
+ -
Купи
Моля, изберете:

Безжична слушалка тип тапа Handsfree bluetooth S530

Благодарение на Handsfree bluetooth слушалката S530, освен да провеждате разговори, ще можете да слушате и музика. Звукът е кристално ясен. Слушалката не е водоустойчива.

 

ОПИСАНИЕ:

Handsfree bluetooth слушалката е лесна за употреба. Включете я като натиснете бутона за около 6 секунди. Включете Bluetooth-а на телефона, намерете устройство с име S530 и се свържете. Всяко следващо свързване със същото устройство, ще се осъществява автоматично.

 

КАК ФУНКЦИОНИРА?

За да включите слушалката, първо я поставете в ухото, натиснете бутона, докато чуете „power on“. За изключване, натиснете отново бутона, докато чуете „power off“. За пауза, натиснете еднократно бутона. За да отговаряте на входящо обаждане или да прекратявате разговор, натиснете по същия начин. Когато не използвате слушалката, е добре да я изключвате. Тя е снабдена с индикатор, показващ нивото на батерията. То може да се следи от телефона. При зареждане, червената светлина е сигнал за начало на зареждането, а синята светлина, показва, че е заредена.

 

ДИЗАЙН:

Слушалката е изработена от качествени материали. Тя е в черен цвят. Формата и е удобна и пасва идеално на ухото. Дизайнът и е модерен.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Обхват на работа: до 10 – 15 метра;

Вграден миниатюрен микрофон;

Време за зареждане: 1 час;

Време за работа: до 3 часа;

Време в режим на готовност: до 120 часа;

Тегло: 5 грама.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

Безжична слушалка тип тапа;

UBS кабел за зареждане.

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!