Градина и двор +-

Лента Bio Plantella двустранно лепяща против вредители 5m. x 5cm.

6,90 лв.
  • Марка: Bio Plantella
  • Кат. номер: 40287
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Двустранната лепяща лента осигурява непроходима естествена бариера за улавяне на гъсеници от малката зимна педомерка (Operopthera brumata), педомерки (Geometridae), листни въшки, мравки и други вредители, които се изкачват нагоре по стъблото и причиняват щети.
  • Механична бариера против насекоми;
  • Продължително действие;
  • Съдържание: лента 5m.

 

Двустранната лепяща лента е отлична естествена механична защита за дърветата, с ширина от 5 см осигурява непроходима естествена бариера за улавяне на гъсеници от малката зимна педомерка (Operopthera brumata)  и други педомерки (Geometridae), малка зимна педомерка (Operopthera brumata), листни въшки, мравки и други вредители, които се изкачват нагоре по стъблото и причиняват щети.

ТЕСТВАНА ЕФЕКТИВНОСТ: Нашите продукти са резултат от дългогодишни знания, доказани изследвания и технологични иновации.Тяхната ефективност е тествана и потвърдена във професионални лаборатории.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Залепете лентата плътно около стволовете и клоните на дърветата, както и около опорните стълбове на дървета и храсти. След това отстранете защитната хартия от другата страна. Лентата се използва върху растенията през цялата година и се заменя, когато повърхността й е покрита с вредители.

СЪСТАВ: Лепяща лента с прозрачно лепило (полиизобутилен),  която не съдържа активни химични вещества за растителна защита. Продуктът не е класифициран като опасен. Без карентен период!

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!