Градина и двор +-

Куполна безжична камера 5MPX - ICSEE приложение

59,00 лв. 54,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Куполна безжична камера с разделителна способност 5 мегапиксела и приложение ICSEE представлява модерно устройство за наблюдение и сигурност. Тази камера е оборудвана със сензор за изображение, който може да снима видео с висока четкост и яснота. Предназначена е за използване в различни сценарии, като домашна сигурност, офис мониторинг, наблюдение на бебета и други.

Основни характеристики:

  1. Разделителна способност от 5 мегапиксела: Позволява ясно и детайлно визуализиране на снимките и видеото, което прави камерата подходяща за различни приложения.

  2. Безжична връзка: Камерата използва безжична технология за свързване към вашия рутер или мрежова инфраструктура, което улеснява инсталацията и разположението й.

  3. ICSEE приложение: Приложението ICSEE е специално разработено за управление на камерата от вашия смартфон или таблет. Чрез него можете да виждате в реално време какво се случва в зоната на камерата, да записвате видеоклипове, да заснемате снимки и да настройвате различни параметри.

  4. Двупосочна аудио комуникация: Камерата може да предава и приема аудио сигнали. Това позволява на потребителя да комуникира с хора в зоната на наблюдение чрез приложението, което е полезно например при наблюдение на бебета или комуникация с посетители.

  5. Движение и звукова детекция: Камерата разпознава движение и звук и може да изпрати предупреждение на вашия смартфон, ако се открие такава активност.

  6. Нощно виждане: Камерата е оборудвана с инфрачервени светодиоди, които осигуряват виждане в тъмни условия на разстояния до определена дължина.

  7. Запис на карта с памет: Можете да добавите microSD карта с памет, за да записвате и съхранявате видеоклипове и снимки директно на камерата.

  8. Облачно съхранение: Някои камери и приложения могат да предоставят услуги за облачно съхранение на вашите записи, което гарантира, че данните ви са сигурни и достъпни от всяко място.

Тези са само основните характеристики на куполната безжична камера с ICSEE приложение. Преди да закупите такова устройство, е препоръчително да проведете допълнително изследване и да се запознаете с детайлните технически спецификации и реални отзиви от потребители.

 

 

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди 

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!