Градина и двор +-

Кофа с дървен конструктор с цифри и букви от 100 части

38,90 лв.
  • Кат. номер: 3546
+ -
Купи
Моля, изберете:

Този продукт може да бъде изпратен с куриерска фирма

Кофата с дървен конструктор с цифри и букви от 100 части - 3546 е забавна и образователна играчка, която ще помогне на децата да развият своите финни двигателни умения, пространствено мислене, математически умения и познания за буквите.

Комплектът съдържа 100 части, включително:

  • 80 дървени кубчета в различни форми и цветове
  • 10 дървени фигурки на животни и хора
  • 10 дървени цифри
  • 10 дървени букви

Децата могат да използват блокчетата, за да изградят различни конструкции, като къщи, коли, животни и други. Те могат също така да използват фигурките и буквите, за да създадат свои собствени истории и сюжети.

Играта с дървен конструктор има много предимства за децата. Тя помага за развитието на:

  • Фини двигателни умения: Децата трябва да използват своите малки пръсти и ръце, за да хванат и да поставят блокчетата. Това помага за укрепване на мускулите и координацията.
  • Пространствено мислене: Децата трябва да мислят за това как да поставят блокчетата един върху друг, за да изградят стабилна конструкция. Това помага за развитието на пространственото мислене и решаването на проблеми.
  • Математически умения: Децата могат да учат за числата и цифрите, докато играят с цифрите. Те също така могат да учат за геометрията, докато строят различни конструкции.
  • Познания за буквите: Децата могат да учат за буквите и азбуката, докато играят с буквите. Те също така могат да учат за четене и писане, докато създават свои собствени истории.

Кофата с дървен конструктор с цифри и букви от 100 части - 3546 е подходяща за деца от 3 до 8 години. Тя е безопасна и забавна за игра и ще помогне на децата да развият своите умения по един забавен и увлекателен начин.

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!