Градина и двор +-

Дигитална мерителна лъжица, до 500 г, с LCD дисплей и вградена везна

18,90 лв.
  • Кат. номер: 61212; I1790
+ -
Купи
Моля, изберете:

✔ Висока прецизност - Тази цифрова лъжица е оборудвана с точни сензори и LCD дисплей с точност до 0.1 г, измерваният обхват е от 0.5 г до 500 г. 

✔ Идеален Дизайн - Тялото на тази мерителна лъжица е изработено от висококачествен ABS материал, с високопрецизен цифров гравитационен сензор, леко и преносимо, лесно за съхранение.

✔ Лесна Употреба - Натиснете бутона "Mode" и можете да изберете между G/OZ/C/Gn, което ви позволява да измервате различни съставки и храни. Когато показваната тежест е стабилна, натиснете бутона "HOLD", за да заключите показаната тежест.

✔ Лесно за Почистване и Съхранение - Цифровата кухненска лъжица не заема много място на масата, а също така можете да я закачите на стената на кухнята с кукичка. След употреба извадете лъжицата и я почистете. Внимавайте да не попадне вода вътре в електронната везна.

✔ Широко Приложение - Лъжицата може да измерва както твърди, така и течни съставки, като брашно, прахообразно мляко, масло, сметана, масло, чай, яйца и други. Подходяща за вашия кухненски дизайн и ежедневно хранене.

 

Представяме ви електронна мерителна лъжица с впечатляваща точност и функционалност. Снабдена с прецизни сензори и LCD дисплей, тази лъжица може да измерва от 0.5 г до 500 г с точност до 0.1 г. Тя е изработена от висококачествен ABS материал, със специален цифров гравитационен сензор, което я прави лека, преносима и удобна за съхранение. Лесна за употреба, тя позволява измерване в различни единици (грамове, унции, карати, гранове) и заключване на стабилния резултат. Отличава се с лесно почистване и съхранение, като може да се закачи на стената. Лъжицата може да бъде използвана за измерване на както твърди, така и течни съставки, като е подходяща за кухненски дизайн и ежедневно хранене.

Работи с 2 АА батерии, които не са включени в цената!

 

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!