Градина и двор +-

Безжичен видео бебефон с камера и монитор - пълен контрол върху безопасността на вашето дете

99,90 лв.
  • Кат. номер: I3775
+ -
Купи
Моля, изберете:

Нашият бебефон с камера и монитор е идеалният начин да осигурите спокойствие и безопасност на вашето бебе, докато сте далеч от него. С функции като нощен запис, двупосочен интерком, температурен датчик и сензор за светлина, можете да бъдете сигурни, че вашето дете е винаги под наблюдение.

Нощен запис с IR диоди

Камерата е оборудвана с 8 инфрачервени диода, които осигуряват ясно изображение дори при пълна тъмнина. Това ви позволява да наблюдавате вашето бебе през цялата нощ, без да смущавате съня му.

Двупосочен интерком

Вградените микрофон и високоговорител ви позволяват да комуникирате с вашето бебе от всяка точка на къщата. Това е чудесен начин да го успокоите, ако плаче или се чувства неудобно.

Температурен датчик

Вграден температурен датчик ви позволява да следите температурата в стаята на вашето бебе. Това е важно, за да се уверите, че вашето бебе е в комфортна среда.

Възпроизвеждане на приспивни песни

Функцията за възпроизвеждане на приспивни песни може да помогне на вашето бебе да заспи по-лесно. Има 8 предварително заредени мелодии, от които можете да избирате.

Дълъг живот на батерията

Бебефонът работи до 20 часа с едно зареждане. Това означава, че можете да го използвате през цялата нощ, без да се притеснявате, че ще се изчерпи батерията.

Удобен за използване

Бебефонът е лесен за използване и настройка. Просто го свържете към захранването и го поставете в стаята на вашето бебе.

В заключение, нашият бебефон с камера и монитор е идеалният начин да осигурите безопасността и спокойствието на вашето дете. Той е снабден с всички необходими функции, за да ви помогне да бъдете спокойни, докато сте далеч от него.

 

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!