Градина и двор +-

Автомобилен USB дифузер с етерично масло: Вашият портативен аромат за пътувания

18,90 лв.
  • Кат. номер: 4980
+ -
Купи
Моля, изберете:

ЯРКИ ЦВЕТНИ ЦИКЛИЧНИ СВЕТЛИНИ И НОЩНА ЛАМПА - Този охладителен овлажнител с ярко цветни циклични светлини създава спокойна атмосфера, докато излъчва успокояваща мъгла. Той предлага максимално релаксиращо изживяване. Нощната лампа може да подобри качеството на съня ви.
ПОРТАТИВЕН МИНИ ОВЛАЖНИТЕЛ & ЗАХРАНВАНЕ ЧРЕЗ USB - Компактният и лек дизайн го прави много удобен за носене навсякъде. Захранването чрез USB е съвместимо с всяко USB устройство, което гарантира, че може да бъде използван в спалнята, офиса, колата.
ТИХА УЛТРАЗВУКОВА РАБОТА - Ултразвуковите овлажнители произвеждат близка на безшумна честота от 26 децибела (по-тихо от библиотека), осигурявайки изключително тиха работа. Този овлажнител няма да ви пречи при сън и работа. Той ефективно овлажнява сухата кожа и помага да намалите лющенето.
ЕДИН БУТОН ЗА УПРАВЛЕНИЕ - Портативният USB овлажнител е много лесен за употреба. Един бутон контролира всички функции - просто натиснете бутона за захранване на всеки 1 секунда, за да регулирате изпускането на мъгла. Задръжте го натиснат за 3 секунди, за да активирате функциите за нощна лампа и цветни светлини.
ДВА РЕЖИМА ЗА ИЗПУСКАНЕ & АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ - Този овлажнител разполага с два режима за изпускане на мъгла: непрекъснат и периодичен. В непрекъснат режим той автоматично се изключва след 4 часа. В периодичен режим той автоматично се изключва след 6 часа. Той спира, когато нивото на водата е ниско. Така няма нужда да се тревожите, че овлажнителят ще се повреди при липса на вода. Можете да го използвате през нощта, без да се тревожите за безопасността си.

 

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!