Градина и двор +-

Апарат за кръвно UKC BLPM-13 с маншет

29,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Апаратът за измерване на кръвно налягане UKC BLPM-13 с маншет е висококачествен медицински инструмент, разработен за точно и удобно измерване на кръвното налягане в домашни условия. Този модел е специално проектиран с оглед на удобство, надеждност и прецизност, които са от съществено значение за следене на здравето ви.

Основни характеристики и функции на UKC BLPM-13 с маншет:

  • Точност и надеждност: Апаратът използва съвременни технологии за измерване, които осигуряват прецизни и надеждни резултати. Това ви позволява да следите вашето кръвно налягане със сигурност и доверие.

  • Голям и лесен за четене дисплей: UKC BLPM-13 разполага с голям и четим дисплей, който ви позволява бързо и лесно да видите измерените стойности на кръвното налягане. Това е особено удобно за хора с различни възрастови групи.

  • Маншет с вграден показател на правилно поставяне: Апаратът е оборудван с маншет, който има вграден показател за правилното му поставяне. Това ви помага да го прикрепите правилно към ръката си, което е ключово за точните измервания.

  • Памет за запаметяване на резултати: UKC BLPM-13 има вградена памет, която ви позволява да съхранявате предишни измервания. Това е полезно, за да следите промените във вашето кръвно налягане и да споделите информация с вашия лекар.

  • Просто използване: С интуитивни бутони и лесни за следване стъпки, апаратът е подходящ за хора от всички възрасти, включително и тези, които не са запознати с медицинска техника.

Апаратът за измерване на кръвно налягане UKC BLPM-13 с маншет е идеален избор за тези, които искат удобен и надежден начин да следят своето кръвно налягане у дома. Той предоставя прецизни данни, които могат да бъдат използвани за по-добро управление на вашето здраве и консултиране със здравни професионалисти при необходимост.

 

Характеристики:
Автоматично изключване-За 3 минути 
Принцип на измерване-Осцилометричен метод 
Измервателна локализация-Wrist 
Измервателен обхват-Налягане 0-229 mmHg (0-39.9kPa), Импулсен 40-199 импулс / min 
Точност: Налягане ± 3 mmHg (± 0.4kPa) , Импулс ± 5% от четене 
Основно тегло на апарата: Прибл. 122g
Размер: L73mm * W65mm * H65mm
Работи с х AAA батерии /не са включени в цената/

Комплектът включва:
Апарат за кръвно
Лента
Транспорнта кутия

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!