Градина и двор +-

Апарат за измерване на кръвно налягане UKC BLPM-29

29,90 лв. 24,90 лв.
  • Кат. номер: 4352
+ -
Купи
Моля, изберете:

Добави 2бр. Алкални батерии 1,5V AAA DURACELL

Апаратът за измерване на кръвно налягане UKC BLPM-29 е напреден и надежден медицински инструмент, предназначен да ви помогне да следите и контролирате вашия кръвен напрежител. Този апарат е създаден с оглед на удобство, точност и лесно използване, предоставяйки ви ценна информация за вашето здравно състояние.

Основни характеристики и функции на UKC BLPM-29:

  • Точни измервания: С апарата за измерване на кръвно налягане UKC BLPM-29 може да бъдете уверени, че ще получите точни и надеждни резултати. Той използва последните технологични иновации, за да осигури прецизни и надеждни измервания.

  • Голям и четим дисплей: Апаратът разполага с голям и ясен дисплей, който прави лесно четимите данни, дори за хора с по-слабо зрение.

  • Памет за запаметяване на резултати: UKC BLPM-29 разполага с функция за запаметяване на предишни измервания, което ви позволява да следите промените във вашето кръвно налягане с течение на времето.

  • Простота на употреба: С интуитивни бутони и лесни за следване стъпки, апаратът е удобен и удоволствие за използване, както за професионалисти в медицината, така и за домашна употреба.

  • Автоматично изключване: С цел спестяване на енергия, UKC BLPM-29 разполага с автоматичен изключващ се режим след определен период на неактивност.

Апаратът за измерване на кръвно налягане UKC BLPM-29 е изключително полезен инструмент за всеки, който следи своето здравословно състояние и иска да поддържа оптималното си кръвно налягане под контрол. Той предлага удобство, точност и надеждност в едно, за да ви помогне да водите по-здравословен начин на живот.

Характеристики:

Тип: апарат за измерване на кръвно налягане – за китка

Дисплей: LCD 47x39 мм

Метод на измерване: осцилометричен метод

Автоматично напомпване: (електрическа помпа)

Автоматично освобождаване на въздуха: (освобождаващ вентил)

Детектор за налягане: сензор за съпротивление на налягане

Диапазон на измерване на налягането: 0 mmHg-299 mmHg

Диапазон на измерване на пулса: 40-200 удара / мин

Коефициент на точност на налягането: ± 3 mm Hg.

Отчитане на импулса: ± 5%

Мощност: 3V

Автоматично изключване след 60 секунди

Захранване: 2 AAA батерии /не са включени/

запаметява последните 90 измервания

комплекта включва:

апарат UKC BLPM-29 - 1 бр.

пластмасова кутия за съхранение - 1 бр.

ръководство на английски език - 1 бр.

картонена кутия - 1 бр.

 

 

 

 

Отзив от Мария Иванова

звезда звезда звезда звезда звезда

Апаратът за измерване на кръвно налягане UKC BLPM-29 е истинска находка за мен. Процесът на измерване е бърз, лесен и точен. Дисплеят е голям и удобен за четене. Също така, функцията за запаметяване на предишни резултати ми помогна да следя промените в моето кръвно налягане с времето. Препоръчвам го на всички, които се интересуват от своето здраве.

Отзив от Петър Димитров

звезда звезда звезда звезда звезда

Със UKC BLPM-29 съм изключително доволен. Определено си заслужава инвестицията. Измерванията са прецизни и удобни, а паметта за предишни резултати ми помага да следя промените в кръвното ми налягане. Препоръчвам го на всеки, който иска да следи своето здраве в домашни условия.

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!