Градина и двор +-

За нас

Нашият Интернет магазин  е създаден през 2023г. и се развива с бързи обороти и предлага голям асортимент от стоки и услуги.  Нашият екип от професионалисти с доказан опит и нужно образование се стреми да предложи на всеки наш клиент коректност, бързина и качествено обслужване.

      Успеха ни се състои в това да предлагаме стоки на цени съобразени по джоба на всеки български/чуждестранен гражданин в Република България.

    Ние сме коректен  онлайн магазин, който гарантира качеството на предлаганите стоки и услуги, прозрачност и бързо изпълнение на Вашата поръчка.

Чувстваме се  удовлетворени, когато Вие, нашите клиенти получавате поръчаните стоки и услуги от нас в такова състояние в каквото сте очаквали.

 

ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАТЕ ОТ НАС

Смеем да твърдим, че предлагаме едни от най-безопасните условия за онлайн пазаруване, и то не на българския пазар, а на СВЕТОВНО НИВО!

И това съвсем не са празни приказки.

Сега ще разбереш защо...

Всяка стока е налична на склад и се изпраща към теб  ВЕДНАГА след  поръчка.  Доставя се в рамките на 1 – 2  работни дни Без безкрайно чакане!

Какво по-хубаво от това:)

Нашите артикули се изпращат към теб с опция за преглед и тест преди заплащане. Можеш да видиш и пробваш, а ако не харесаш покупката си на живо, можеш просто да я откажеш.

Ние няма да се сърдим ! И това не е всичко!!

Не рискуваш нищо!

Имаш притеснения относно материалите, размерите или цената на доставката?

Снимковият материал и описанието на нашите продукти са внимателно подготвени и дават максимална информация за всеки продукт.   Няма начин да останеш подведен!

Ако въпреки всичко това обаче, имаш нужда от допълнителна информация или съвет , ние ще те посрещнем с приятелско отношение, винаги готови да ти съдействаме в намирането на най-подходящия артикул от нашия онлайн магазин.А ако имаш колебания може да ни потърсиш на телефон 0877898553, винаги сме на лииня готови да дадем точния съвет.

Посети нашия магазин! Хващаме се на бас с теб, че ще си харесаш много неща:)