Градина и двор +-

3D стенен часовник с модерен дизайн, самозалепващ се

26,00 лв.
  • Кат. номер: 4205
+ -
Купи
Моля, изберете:
Много красив и модерен 3Д стенен часовник с диаметър около 120 см.

Модата на стенните часовници с кукувици, отдавна е отминала, затова тук Ви представяме стенен часовник, но с един много оригинален и  същевременно изчистен и класически дизайн. Този часовник се залепва върху гладки повърхности и ще пасне идеално на стени с всякакви цветове и помещения с най - разнообразен интериор - от по - традиционен до модерен.

Иновативното и нестандартното при този часовник е, че Вие сами може да изберете и направите неговия дизайн. Можете да избирате между цифри и точки, както и да ги поставите заедно в такава форма, каквато на Вас Ви харесва: ромбоидна, квадратна и др. Някои от елементите може да сложите по - близо или по - далеч, всичко зависи от вашето въображение.

Този часовник е с безшумен и точен часовников механизъм. Той е изработен от ABS пластмасови, EVA и електронни части. Размерите на комплекта са: 32 × 24.5 см. ; а на отделните елементи: височина на чертичките: 5 см. ; височина на единичната цифра: 9 см.; диаметър на точките: 2 см.; дължина на стрелката за минутите: 18.5 см. ; дължина на стрелката за секундите: 17 см.; дължина на стрелката за часа: 14.5 см.

За да го сглобите лесно и правилно, трябва да поставите листа с образеца за разположението на часовника върху стената и да го закрепите с малко тиксо, за да е неподвижен. След това да очертаете с молив и точици празните места на цифрите на стената.

После да отлепите предпазващите лепенки на цифрите и точките, които ще използвате, да ги извадите от подложката и да ги залепите на местата, където искате да стоят, по нататък поставете батерията в механизма на часовника и настройте точното време, закачете часовниковия механизъм и стрелките по средата на часовника и вашия нов и нестандартен часовник е готов!
Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!