Градина и двор +-

168 броя/цвята двувърхи/двустранни алкохолни маркери

77,00 лв. 54,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

168 ярки цвята: Професионални висококачествени двустранни постоянни художествени маркери. Включва всички основни и вторични цветови тонове, от които художниците се нуждаят за рисуване, писане, скициране, илюстриране, засенчване, проектиране, рендиране, манга, аниме, книги за оцветяване за възрастни и други. Перфектни за използване върху хартия, керамика, стъкло, дърво, плат и др.

ДВОЙНИ ВЪРХОВЕ: Двустранните маркери Aen Art разполагат с тънки и скосени върхове в широка гама от цветове Manga. Четката и тънките двойни върхове ви позволяват лесно да рисувате, засенчвате, скицирате, очертавате, правите бележки, смесвате цветове, правите картички и обикновено писане в една писалка.

Бързо съхнене и високо качество: Маркерите се смесват и наслагват добре, без да оставят ивици след себе си и изсъхват бързо. Нашето висококачествено постоянно мастило осигурява богата цветова наситеност и позволява цветовете да бъдат нанесени чисто, гладко и равномерно. Перфектно съвпадение на цветовете всеки път, когато ги използвате, тъй като върховете споделят един и същ резервоар за мастило.

Намирайте цветовете бързо: Не губете време в търсене на правилния цвят. Цветно кодираните капачки предпазват върховете от изсъхване и ви помагат да намерите всеки маркер за миг. Тези маркери за боя са създадени да издържат дълго и не избледняват лесно. (Забележка: Моля, поставете капачките на писалките, когато не ги използвате, или те ще изсъхнат.)

Опаковка с чанта за съхранение: Доставя се с издръжлива чанта за носене с цип за съхранение, което прави пренасянето й много лесно и удобно навсякъде за пътуване или работа на открито.

Доставка
Доставка

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес и Спиди до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите услоя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!